ECATN-No 1 website to Give Updates about Jobs Admissions Technology syllabus previous papers for Electronics and Communications(ECE) in diploma and Engineering

Feel free to contact us to know more about ECE and you can ask Questions

CONTACT US...

Stay Connected

Enter your EMAIL address to get daily updates directly to your mail:

Do not forget to confirm the subscription by clicking the link sent in confirmation mail.

advertisement:

Tuesday, 19 May 2015

// // 1 comment

BSNL Management trainee Telecom operator syllabus

The written exam comprises into three sections with a duration of 3 hours

Section 1:  Management aptitude (150 marks)

Section 2: Cognitive ability(150 marks)

Section 3: Technical knowledge(150 marks)

 

Section I- Management Aptitude

This section should gauge the ability of candidates on key management subjects such as

economics, finance knowledge, operations, HR science etc. The syllabus for this section is

as follows:

1.  General Management

2.  Management Information Systems

3.  Managerial economics

4.  Marketing

5.  Accounting and Finance

6. Human Resources Management

7. Organizational Behavior

8. Strategic Management

9. Operations Management

10. Telecom knowledge

11. Current events of national and international importance

Section II – Cognitive Ability

This section should gauge overall cognitive ability of the candidate on parameters such as

logical reasoning, verbal reasoning, reading & analysis etc. The syllabus for this section is

as follows:

1. Quantitative ability & data sufficiency

2. Reasoning (e.g. analytical, logical, critical reasoning)

3. Verbal ability, reading comprehension and analysis

Section III- Technical knowledge

Syllabus for Telecom Operations stream:

1. Materials and Components

2. Physical Electronics, Electron Devices and ICs

3. Signals and Systems

4. Network theory

5. Electromagnetic Theory

6.Electronic Measurements and Instrumentation

7. Analog Electronic Circuits

8. Digital Electronic Circuits

9. Control Systems

10. Communication Systems

11. Microwave Engineering

12. Computer Engineering

13. Power Electronics.

 

BSNL Management trainee books with practice papers

bsnl-management-trainee-exam-telecom-operator-400x400-imae7gpudz62cnyz

   

 

 

 

        Click here to view

 

 

 

 

 

tags: Bsnl management trainee external syllabus, telecom operator cutoff,sample papers,previous papers

Read More

Monday, 18 May 2015

// // Leave a Comment

IC Resource ltd jobs-Semiconductor Foundry Engineer - Japan

IC Resource ltd  invites applications for the post of Semiconductor Foundry Engineer - Japan

Post date: 18-05-2015

Last date: as soon as possible

Qualifications: 
Semiconductor IC foundry product experience -Device knowledge
 - Yield Analysis knowledge
 - Excellent communication skills (Japanese and English)
 -BSc Degree in Electronics / Physics or equivalent qualifications

How to apply: Candidates should Apply Online

Apply online
Read More

Wednesday, 13 May 2015

// // Leave a Comment

Vizag steel plant Management trainee Electronics 2013 question paper

Vizag steel plant recruits management through written exam basis, here we are providing a Previous year question paper of electronics(electronics and communications)




tags: visakhapatnam steel plant management trainee recruitmens, previous papers with solutions download the previous questions with answer key
Read More

Tuesday, 12 May 2015

// // Leave a Comment

Vizag steel plant 2015 management trainees recruitment

Vizag steel plant invites applications for the post of management trainees

Post date: 12-05-2015

Last date: 26-05-2015


Qualifications:

  • First class in B.E / B.Tech in engineering electrical,electronics,instrumentation..

How to apply: Candidates should Apply Online latest by 26-05-2015

Apply online  

@@ Vizag steel plant MT syllabus @@
Read More
// // Leave a Comment

BEL PE 1998 and 2003 electronics previous year question paper

Bharat electronics limited probitionary engineers 1998 and 2003 electronics previous paper for practice.





@@ ECE JOBS @@
Read More
// // Leave a Comment

JNTUK 2015 Proposed Academic Calendar B.Tech / B.Pharm III year (2013 Admitted Batch) R13

JNTU Kakinada releases a Academic calender for R13 third year batch i.e 2013 admitted candidates, in the proposed calender the III-1 sem  class work will begins from 29-06-2015.


Tags: JNTU kakinada updates, academic calender 2015, R13 batch syllabus
Read More
// // Leave a Comment

JNTUK Academic Calendar for the B.Tech / B.Pharm IV year (2012 Admitted Batch)

JNTU Kakinada releases a Academic calender for R10 final year batch i.e 2012 admitted candidates, in the proposed calender the IV-1 sem  class work will begins from 13-07-2015.


Eceway tags: Jntuk updates, academic calender 2015, R10 syllabus
Read More

Friday, 8 May 2015

// // Leave a Comment

BEL PE Electronics Previous questions from 2008 questionpaper

1. Numerical problem based on modulation index fc, fm.......... (formula based  direct queston).

2. Poles & zeroes are at .01,1,20,100...... find phase margin/angle at f=50Hz. ans -90(By drawing bode plot)

3. In n-type enhancement mode MOSFET drain current———– options are-increase/decrease with inc/dec in drain/gate voltage. ans(d)

4. Gain of an directional antenna 6db P=1mw find transmitted power.........(use Ptr=G * P.)

5. Multiplication of two nos 10101010 & 10010011 in 2’s complement form..

6. A ckt is given suppplied with 15v with a series of resistance of 1k and a parallel combination of 12V zener diode and 2k resistance. FInd current through 2k resistance.

Ans: 6mA

7.A MP has 16 line data bus & 12 line addr bus find memory range..........Ans..4K(4*1024bytes)

8.Divide by 12 counter require minimum ..... no of flip flops Ans. 4

9.Storage time in p-n junction.

10.Succesive approx. use in .... Ans ADC(analog to digital)

11.Pre-emphasis require in ......... low freq/high freq signal.

12.Handshake in MP ........... Ans to communicate with slower peripherals.

13. Binary equivalent of 0.0625 Ans. 0.0001

14.Which code is self complement of itself

15.Excess three code of an given binary no.

16.When we add 6 in BCD operations....... Ans. if result exceed valid BCD nos.

17.Shottky diode has better switching capability because it switch between.......

18.Figure of Merit is same as......

19.Swithcing in diode happens when....

20.During forward bias majority charge conc. in depletion layers inc/decrease.....

21.Channel capacity depend on....... Ans. Usable frequency or bandwidth

22.A 2kHz signal is passed through an Low pass filter having cut-off freq 800Hz o/p

will be

23. Carrier amplitude 1v, peak to peak message signal 3mv find modulation index.

24.A 12V signal is quantized into two V/14 & 6 equal V/7 determine quantization error.

Part II True & false......(10 1 mark each) with 50% -ve marking

1.Power dissipation in ECL is minimum.......... False

2.Fourier Transform of a symmetric conjugate function is always real .... True

3.Divide by 12 counter requires a minimum of 4 flip flops.......True

4.Boron can be use as impurity to analyse base of a npn transistor.......True

Other Question Placement Paper :

1) in analog question based on zener diode

2) coupling capacitors and bypass capacitors affect

3) 1,8,27,64,125, ..........,.......

which among the following will not come in the series

a.1000, b.729 c.259

4) which of the following game uses bulley

a.football

b.cricket

c.goalf..

d.hockey

5) a zener diode works on the principle of

6)under the high electric field,in a semiconductor with increasing electric field

7)in an 8085,microprocessor system with memory mapped I/O

8)built-in potential in a p-n jn.-

9)the breakdown voltage of a transitor with its base open is BV(ceo) and that with

emitter open BV(cbo) then

10) ques based on half adder

11) based on flip flop

12) block diagram reduction

13) to find max overshoot (2 ques based on it)
Read More
// // Leave a Comment

BEL Probationary engineer(PE) electronics 2015 model paper

1. Resistivity of silicon in ohms cm. is approx. equal to

a. 50 b. 1012 c. 230k d. 10-6

2. Rsistivity of Germanium in ohms cm. is approx. equal to

a. 50 b. 10-12 c. 50k d. 10-6

3. The number of free electrons/cubic cm intrinsic Germanium at room temperature is

approx. equal to

a. 1.5*1010 b. 2.5*1013 c. 1000 d. 5*106

4. The number of free electrons/cubic cm of intrinsic silicon at room temperature is

approx. equal to

a. 1.5*1010 b. 2.5*1013 c. 10000 d. 5*106

5. The forbidden energy gap for silicon is

a. 1.1eV b. 067eV c. 0.97eV d. 1.7eV

6. The forbidden energy gap for Germanium is

a. 1.1eV b. 067eV c. 0.97eV d. 1.7eV

7. N type material is formed by the addition of the following (penta valent )atom in n

to semiconductor material

a. Antimony

b. Arsenic

c. Phosphorous

d. Any of the above

8. P type material is formed by the addition of the following [Trivalent] atom tn to

semiconductor material

a. Boron b. Gallium c. Indium d. Any of the above

9. Impurity atoms that produces N type material by its addition in semiconductor is

called

a. Donar b. Acceptor c. Conductor d. Insulator

10. Impurity atoms that produces P type material by its addition in semiconductor is

called

a. Donar b. Acceptor c. Conductor d. Insulator

11. Dynamic resistance of a diode Rd is if voltage changes is DVd and the current

change is D Id

a. D Vd / D Id

b. D Id / D Vd

c. 1 / DVd

d. 1 / D Id

12. Point contact diodes are preferred at very high frequency, because of its low

junction

a. Capacitance and inductance

b. Inductance

c. Capacitance

13. Identify the circuit given below

a. AND gate

b. OR gate

c. Rectifier

d. NOR gate

14. Identify the circuit given below

a. AND gate

b. OR gate

c. Rectifier

d. NOR gate

15. DC value of a Half wave rectifier with Em as the peak value of the input is

a. 0.318Em

b. 0.418Em

c. 0.518Em

d. 0.618Em

16. Change in Zener voltage of 10V at 100o C if temperature co-efficient is 0.072%o

C as

a. 0.54 V b. 0.74 V c. 0.64 V d. 0.14 V

17. If Tc is th e% temperature co of / oC and Vz as zener voltage and T as change in

temperature then the change in zener voltage is

a.

b.

c. 100. Vz. Tc DT

d. None of these of the above

18. PIV for a full wave rectifier, if Em is the peak voltage is

a. Em b. 1.5Em c. 0.636Em d. 2Em

19. Schottky Barrier diodes becomes important at

a. DC level operation

b. Low frequency operation

c. High frequency operation

d. None of these

20. Clamping network is the one that will clamp the signal to a

a. Different peak value

b. Different DC level

c. Different polarity level

d. Different RMS level

21. Clipping network is the one that will clip a portion of the

a. Input signal without distorting the remaining portion

b. Input signal with distorting the remaining portion

c. Any of the above

d. None of these

22. Transition capacitance Ct of a Varicap diode with Knee voltage Vt, reverse

voltage Vr and K, the constant based on semiconductor material and the construction

technique & N dependent on type of junction is given by

a. 1 / K (Vt + Vr)N/2

b. 1 / K (Vt + Vr)N

c. K / (Vt + Vr)N

d. K / (Vt + Vr)1/N

23. Ct = K / (Vt + Vr)N where Vt Knee voltage, Vr reverse voltage, K manufacturing

dependent constant and N dependent on type of junction, for alloy junction the value

of N is

a. 1/3 b. 2/3 c. 1/2 d. 1/4

24. Ct = K / (Vt + Vr)N where Vt Knee voltage, Vr reverse voltage, K manufacturing

dependent constant and N dependent on type of junction, for diffused junction the

value of N is

a. 1/3 b. 2/3 c. 1/2 d. 1/4

25. In JFET, the drain current Id is given by (Idss drain – source saturation current

Vgs – Gate – source voltage, Vp the pinch off voltage)

a. Idss[1 – Vp/Vgs]

b. Idss(1 – Vgs/Vp)2

c. Idss[1 – Vgs/Vp)

d. Idss(1 – Vgs/Vp)3/2

26. The shadow mask in colour tube is used to

a. Reduce X-Ray emission

b. Ensure each beam hits its own dots

c. Increase screen brightness

d. Provide degaussing for the screen

27. Indicate which of the following signal is not transmitted in colour TV

a. Y b. Q c. R d. I

28. Another name for horizontal retrace in TV receiver is the

a. Ringing b. Burst c. Damper d. Fly back

29. Another name for the colour sync in the colour TV system

a. Ringing b. Burst c. Damper d. Fly back

30. The HV anode supply for a picture tube of a TV receiver is generated in the

a. Mains transformer

b. Vertical output stage

c. Horizontal output stage

d. Horizontal oscillator

31. The output of vertical amplifier is

a. Direct current

b. Amplified vertical sync pulse

c. A saw tooth voltage

d. A saw tooth current

32. In a transistor if Alpha = 0.98, current gain is equal to

a. 29 b. 59 c. 69 d. 49

33. The active region in the common emitter configuration means

a. Both collector and emitter junction is reverse biased

b. The collector junction is forward biased and emitter junction

c. The collector junction is reverse biased and emitter junction is forwared biased

d. Both collector & emitter junction are forward biased

34. The saturation region in the common emitter configuration means that

a. Both collector & emitter junction are reverse biased

b. The collector junction is forward biased and emitter junction

c. The collector junction is reverse biased and emitter junction is forwared biased

d. Both collector & emitter junction are forward biased

35. The % of Red, Green & Blue in 100% White Y is given by

a. 30%, 59%, 11%

b. 50%, 30%, 11%

c. 30%, 11%, 50%

d. 33.3%, 33.5%, 38.3%

36. Equalizing pulse width, if H is the Horizontal sync rate

a. 0.64 H b. 0.07 H c. 0.04 H d. 0.16 H

37. In a simple RC network the bandwidth is equal to

a. 1/2 p RC

b. RC / 2

c. 2 C / p R

d. 2 p / RC

38. The time constant of a RC network is given by

a. RC b. C/R c. R/C d. None of these

39. First zero crossing of pulse frequency spectrum occurs at if d is the pulse width, T

is the pulse repetition rate

a. 1/d b. d/T c. T/d d. T

40. The distortion less output characteristic of a network means

a. Constant amplitude and linear phase shift over frequency

b. Linear phase shift and amplitude need not be constant

c. Any amplitude and phase

d. None of these

41. Single sideband means suppressed

a. Carrier

b. Carrier and one side band

c. One side band

d. None of these

42. In an amplitude modulated signal, lower side band frequency is equal to (if the

carrier frequency is fc and modulation frequency is fm)

a. fm + fc b. fc – fm c. fm r fc d. fc / fm

43. Modulation index of the frequency modulation depends on

a. Amplitude & frequency of the modulation signal

b. Frequency and amplitude of carrier signal

c. Carrier frequency

d. None of these

44. The BW of the narrow band FM if modulating frequency is fm

a. 3 r fm b. 2 r fm c. 2.5 r fm d. 10 r fm

45. Reactance tube modulator is known for

a. FM b. AM c. PPM d. PAM

46. Bandwidth and rise time product is

a. 0.35 b. 0.45 c. 0.30 d. 0.49

47. Energy gap, Lg, for Germanium at room temp [300o K] is

a. 0.72eV b. 1.1eV c. 1.53eV d. 0.2eV

48. Volt equivalent of temperature VT, at 116o K is

a. 0.11V b. 0.01V c. 1.16V d. 0.1V

49. Reverse saturation current of a Ge.diode is in the range of

a. mA b. uA c. nA d. pA

50. Cut-in voltage V for silicon is approximately

a. 0.2V b. 0.6V c. 0.9V d. 1.1V

51. Every 10o C rise in temp. the reverse saturation current

a. Doubles

b. Halves

c. Triples

d. No change

52. Hall effect with reference to Metal or Semiconductor carrying a current I is

placed in a transverse magnetic field B, an electric field E is induced in

a. Parallel to B

b. Perpendicular to I

c. Perpendicular to both B & I

d. Perpendicular to B

53. 1 eV (electron volt) is equal to:

a. 1.9 r 10-20 J

b. 1.6 r 10-19 J

c. 1.6 r 10-20 J

d. 1.16 r 10-19 J

54. Donar impurity is having a valency of:

a. 2 b. 3 c. 4 d. 5

55. Acceptor impurity is having a valency of

a. 2 b. 3 c. 4 d. 5

56. Electron volt arises from the fact that if any electron falls through a potential of 1

volt, its kinetic energy will

a. Decrease, & potential energy will increase

b. Increase & potential energy decrease

c. Be unaltered & potential energy decreases

d. Increase & potential energy increase

57. Hole is created in a semiconductor material if one of following impurities are

added

a. Antimony

b. Arsenic

c. Indium

d. Phosphorus

58. Excess electron is created by

a. Boran

b. Gallium

c. Indium

d. Arsenic

59. A snubber circuit is used across the SCR to protect against

a. The di/dt of the anode current

b. The dv/dt turn on

c. L.di/dt of load inductance

d. None of these

60. Germanium has the valency of

a. 2 b. 3 c. 4 d. 5

61. Silicon has the valency of

a. 2 b. 3 c. 4 d. 5

62. Hole acts as a free charge carrier of polarity

a. Negative

b. Positive

c. Neutral

d. None of these

63. Burst signal in NTSC system is 8 cycles of the frequency of

a. Colour sub carrier

b. Picture carrier

c. Sound carrier

d. None of these

64. Colour sub carrier reference burst is superimposed on the

a. Back porch of the each horizontal sync pulse

b. Front porch of the each horizontal sync pulse

c. Front porch of the each vertical sync pulse

d. Back porch of the each vertical sync pulse

65. The law of mass action with reference to semiconductor technology states that the

product of free negative & positive concentration is a constant and

a. Independent of amount of donor and acceptor doping

b. Dependent on amount of donor and independent of the amount acceptor impurity

doping

c. Depend on amount of both donor & acceptor impurity doping

d. None of these

66. The snubber circuit used across SCR is a simple

a. R-L network

b. RLC network

c. LC network

d. RC network

67. To limit the rate of rise of SCR anode current a small

a. Inductor is inserted in cathode circuit

b. Inductor is inserted in anode circuit

c. Capacitor is inserted in anode circuit

d. Capacitor is inserted in cathode circuit

68. Torque developed by a DC servo motor is proportional to the

a. Product of power and time

b. Product of armature current and back emf

c. Armature voltage and armature current

d. Field voltage and field current

69. Proportional Integral control

a. Reduces steady state error but reduces the forward gain

b. Increases the forward gain and reduces the steady state error

c. Increases the steady state error and increases the forward gain

d. None of these

70. Increasing the servo bandwidth:

a. Improves signal to noise ratio

b. Improves speed response and lowers signal to noise ratio

c. Improves power output

d. None of these

71. Notch filter is

a. Low pass filter

b. High pass filter

c. Narrow stop band filter

d. Narrow pass band filter

72. In TV Receivers the Electron beam deflection method used is

a. Electro static

b. Electro magnetic

c. Magnetic

d. All the above

73. In a line of sight communication the maximum range R in miles between the

receiver antenna and transmitter antenna of height H in feet is approximately

a. R = 1.93 ÖH

b. R = 1.23 ÖH

c. R = 1.53 ÖH

d. R = 2.03 ÖH

74. In wavelength of the 60 MHz carrier frequency is

a. 10 metres

b. 15 metres

c. 5 metres

d. 2.5 metres

75. In standard TV receiving antenna the dipole element is

a. 0.5 of the wave length

b. 0.25 of the wave length

c. 1.5 of the wave length

d. 1.0 of the wave length

76. The characteristics of FET are similar to:

a. Triode

b. Tertode

c. Pentode

d. Diode

77. Charge coupled device is an array of capacitors whose structure is similar to:

a. Shift register

b. Flip-flop

c. NAND gate

d. Amplifier

78. Operational amplifier characteristics are which of the following:

a. Infinite gain

b. Infinite input impedance

c. Output impedance is zero

d. All of the above

79. The typical value of the open loop gain in dB of an amplifier at DC with no

feedback is:

a. 90 to 100

b. 80 to 90

c. 0 to 50

d. 50 to 70

80. The 3 dB band width means the frequency at which

a. The open loop voltage gain reduced to 0.707

b. The open loop gain reduced to unity

c. Maximum voltage of a signal is without distortion

d. It is a medium wave band width of radio receiver

81. Rise time of an amplifier is defined as time required

a. To change from 0 to 100 % of its final value

b. To change from 0 to 50 % of its final value

c. To change from 10 to 90 % of its final value

d. To change from 10 to 100 % of its final value

82. High speed amplifier design emphasized on

a. Extremely small bandwidth

b. Very slow response

c. Unity gain bandwidth after 10 MHz

d. None of these

83. Tuned amplifier having the frequency range between

a. 150 KHz – 50 MHz

b. 100 Hz – 100 KHz

c. 100 KHz – 120 KHz

d. 50 MHz – 100 MHz

84. The resonance frequency of a tuned circuit made up of R, L, C is given by

a. 1/2 pÖLC

b. 2 pÖLC

c. 2 p / ÖLC

d. ÖLC / 2

85. The voltage follower can be obtained using operational amplifier

a. Without any feedback

b. Series parallel feedback of unity

c. Parallel feedback

d. Series feedback

86. Fidelity of the amplifier is when

a. It is a linear amplifier

b. It does not add or subtract any spectral components

c. It amplifier each component by the same amount

d. All of the above

87. What would be the output when two input sine waves of frequency 50 KHz and

100 KHz passed through an amplifier in the medium signal

a. 50 KHz and 100 KHz

b. 100 KHz and 200 KHz

c. 50 KHz and 150 KHz

d. All of the above

88. The important application of Schmitt trigger is

a. To convert slowly varying input voltage to abrupt voltage change

b. To convert abruptly varying input voltage into slowly varying output

c. To change the frequency of the input

d. None of these

89. Meaning of decoding is

a. Binary addition

b. Data transmission

c. Demultiplexing

d. Storage of binary information

90. Approximately how many number of gates are incorporated in SSL chip

a. 12

b. 100

c. Excess of 100

d. Excess of 1000

91. The circuit diagram represents which one of the following

a. Half adder

b. Full adder

c. Exor gate

d. AND gate

92. Flip flop cannot be called as

a. Bistable multivibrator

b. 1 Bit memory unit

c. latch

d. combinational circuit

93. The important use of low pass filter in power supply is

a. To get the regulation in the output voltage

b. To filter out the ripple frequency

c. To increase the current rating

d. To convert AC into DC

94. Binary equivalent of the decimal number 145 is

a. 10010001

b. 1001011

c. 1010001

d. 1100010

95. In which of the following gate the output will be high when all the maintained at

high level

a. NOR

b. AND

c. NAND

d. EXOR

96. Which of the following definition is true in the De Morgan’s theorem

a. Multiplication symbols are replaced by addition symbol

b. Addition symbols are replaced by Multiplication symbol

c. Each of the terms are expressed in the complementary form

d. All of the above

97. 8421/BCD code fro a decimal number 149 is

a. 0001 0100 1001

b. 10010101

c. 10101001

d. None of these

98. Combinational circuit are mainly characterized by

a. Output depends upon the previous state & presents state

b. Output depends upon the input at that particular instant

c. Output depends upon the presents state & the clock state

d. Output does not depends upon the input at all

99. A flip flop is defined as

a. A bistable device with two complementary outputs

b. It is memory element

c. It will respond to input and it is a basic memory element

d. All of the above

100. Four bit code is called

a. Nibble

b. Byte

c. Word

d. Register

Answer:-

1. c

2. a

3. a

4. b

5. a

6. b

7. d

8. d

9. a

10. b

11. a

12. c

13. b

14. a

15. a

16. a

17. a

18. d

19. c

20. b

21. a

22. c

23. c

24. a

25. b

26. b

27. c

28. d

29. b

30. c

31. d

32. d

33. c

34. d

35. a

36. c

37. a

38. d

39. a

40. a

41. b

42. b

43. a

44. b

45. b

46. a

47. a

48. b

49. b

50. b

51. a

52. c

53. b

54. b

55. b

56. b

57. c

58. d

59. b

60. c

61. c

62. b

63. a

64. a

65. a

66. d

67. b

68. b

69. a

70. b

71. c

72. c

73. b

74. c

75. a

76. c

77. a

78. d

79. d

80. a

81. c

82. c

83. a

84. a

85. b

86. d

87. a

88. a

89. c

90. a

91. a

92. d

93. b

94. a

95. b

96. d

97. a

98. b

99. d

100.a

tags: BEl previous papers, BEL pe exam 2015, notifications,ece syllabus for PE
Read More

Tuesday, 5 May 2015

// // Leave a Comment

BEL India Probationary Engineer Recruitment 2015 Apply Online

Bharat electronics limited(BEL) invites applications for the post of Probationary engineers

Post date: 05-05-2015

Last date: 14-05-2015


Qualifications:
  • First class in B.E / B.Tech / B.Sc Engineering Graduate from AICTE approved Colleges in Electronics / Electronics and Communication / Electronics & Telecommunication / Communication / Telecommunication / Mechanical / Civil/ Electrical /Electrical & Electronics / Computer Science / Computer Science and Engineering.
  • Candidates with first class in AMIE / AMIETE, in the above disciplines are also eligible to apply. SC/ST/PWD candidates with pass class in the above degree / disciplines are eligible to apply.

How to apply: Candidates should Apply Online latest by 14-05-2015

Apply online 
Read More

Top Posts